Samiske områder i Norge er koloniserte, sammenlignes med Gaza 🤢

Hvor ille er det egentlig å være av samisk opprinnelse i Norge i dag, og hvilken rett har samene på områdene oppe i nord? Lederen i en samisk interesseorganisasjon sammenligner palestinernes situasjon i Gaza med samenes situasjon i Nord-Norge.

Det grønne skiftet sa du? Ja, vi snakker om det stadig vekk, og vi er innom det i dag også. Det viser seg at den europeiske sentralbanken gir sparken til ansatte som ikke ønsker å følge linja med det grønne skiftet. Sikkert lurt å skifte ut all opposisjon før du kjører på.

Hva skjer med NATO og Trump om han skulle bli president? Vel, nå som Nikky Haley endelig har gitt opp, så er det godt mulig at trumpern ender opp i det hvite hus. Hva skjer med alliansens fremtid, og hva vil et Trump presidentskap bety for krigen i Ukraina?

FrP stiger i valgmålingene, og hvordan står det egentlig til med norsk politikk? Erna gir seg ikke, og er fast bestemt på å være statsministerkandidat. Vi kan iallfall si en ting og det er at den norske politiske fremtiden er spennende!

#podcast #nyheter

Ta kontakt dersom det er noe du ønsker å bidra med eller om du har en kommentar til podcasten. Gi oss gjerne fem stjerner på Apple Podcasts, om du liker podcasten!

Nettside:
https://ytring.net

E-post:
post@ytring.net

Støtt oss! 
Vi trenger støtte til å drifte og utvide podcasten og nettsiden. Liker du innholdet vårt, så vurder å gi oss et bidrag:

Vipps:
Ytringsforum
#859049


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *