Paven er prorussisk? 👀

Pave Francis har uttalt seg i et intervju om krigen mellom Ukraina og Russland. Han mener at det å gå til forhandlinger er en verdig handling og sier at det er det riktige å gjøre for å få slutt på krigen. Hva skjer da? Tja, han gir ukrainerne judaskysset i følge et debattinnlegg i Nettavisen. Det er jo klart at hvis paven mener noe slikt pølsevev så er han en prorussisk aktør.

Men, det er ikke bare paven som ønsker fred. Tyrkia er åpen for å holde fredsforhandlinger mellom landene. Om det er sannsynlig at det skjer? Neppe. NATO og de vestlige allierte, inkludert Ukrainerne, er ikke interessert i en løsning på konflikten der russerne beholder de delene av Ukraina som allerede er okkupert. Russerne på sin side er nok ikke villige til å gi områdene opp.

Masseovervåkingen over oss bare øker, og i en merkelig tvist har Schibsted slengt seg inn i kampen mot overvåkingen. De går til sak mot staten for det de mener er en svekkelse av ytringsfriheten, og jeg kunne ikke vært mer enig.

Hvem styrer egentlig landene vi bor i? Vi hører fra Liz Truss, tidligere statsminister i Storbritannia, hvem det er som egentlig sitter på makten, i følge henne.

#podcast #nyheter

Ta kontakt dersom det er noe du ønsker å bidra med eller om du har en kommentar til podcasten. Gi oss gjerne fem stjerner på Apple Podcasts, om du liker podcasten!

Nettside:
https://ytring.net

E-post:
post@ytring.net

Støtt oss! 
Vi trenger støtte til å drifte og utvide podcasten og nettsiden. Liker du innholdet vårt, så vurder å gi oss et bidrag:

Bli medlem i vårt felleskap på:
https://ytringsforum.locals.com

Vipps:
Ytringsforum
#859049


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *