Julian Assange sveket av verdenspressen 🤮 m/ Klaus Jakobsen

Hvordan ble det sånn, at en av heltene til venstresiden og journalister verden over, endte opp som en forhatt person av den gjengse nyhetsforbruker? Julian Assange, den tidligere lederen av Wikileaks og pådriver av sannferdighet i mediene, har sittet fengslet i årevis. Legene hans har i de siste årene vært svært bekymret for hans fysiske og mentale helse. Men hvorfor sitter han der?

Det blir påstått at Assange har hjulpet «fienden» og at selv om han er en australsk borger, så skal han dømmes i USA. Amerikansk etterretning mener at Assange er skyldig i å ha hacket eller oppfordret til lignende handlinger mot amerikanske mål, og at han har delt fortrolig informasjon for å påvirke presidentvalget i 2016.

Sannheten kunne ikke vært lenger unna. Assange har eksponert eliteklassen for hva de er. Han har lekket både amerikanske og russiske dokumenter, men er nok mest forhatt av «the powers that be» for sin eksponering av korrupsjon og krigshandlinger. Mannen er en journalist, og poenget med å fengsle ham handler mer om å holde andre journalister unna lignende atferd og ideologi.

Assange er en helt, og det er en tragedie at han har blitt sveket av storparten av journalistbestanden verden over.

Dette og mer, i dagens podcast!

Du finner også podcasten her:

Apple Podcasts

Spotify

Rumble

Eller i din podcastapp.

Ta kontakt dersom det er noe du ønsker å bidra med eller om du har en kommentar til podcasten. Gi oss gjerne fem stjerner på Apple Podcasts, om du liker podcasten!

Nettside:
https://ytring.net

E-post:
post@ytring.net

Støtt oss!
Vi trenger støtte til å drifte og utvide podcasten og nettsiden. Liker du innholdet vårt, så vurder å gi oss et bidrag:

Vipps:
Ytringsforum
#859049


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *